Om cookies

Hvad er cookies og hvordan bliver de brugt her på siden

Dette websted er ejet af:

Skælskør Boligselskab

Rådmandsvej 28

4230 Skælskør

Telefon 58 19 26 50

info@skaelskoerbolig.dk 


Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren. Som bruger af en hjemmeside har du ret til at blive informeret, hvis hjemmesiden benytter sig af cookies. Cookies bruges bl.a. til at lagre oplysninger om brugerens adfærd på en hjemmeside og er nødvendige for mange online ydelser. 


Hvordan bruger Skælskør Boligselskab cookies?

Vi bruger cookies til at måle trafikken på vores hjemmeside, hvilke sider der bliver besøgt, hvor lang tid man bruger på siden og hvilke browsere og versioner, brugeren anvender ved besøg. Vi bruger også cookies i forbindelse med 'Ledige boliger', hvor der er muligt at blive skrevet op til en bolig.


Hvordan bruges de personlige informationer?

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved opskrivning til bolig. Her indsamles oplysninger om navn, cpr. nr., adresse, postnummer, by, e-mail, telefonnummer og antal voksne i hustanden. 


Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Personoplysninger bruges til at gennemføre servicen og gør det muligt for os at kontakte dig ved en evt. ledig bolig.

Personoplysninger bliver opbevaret fortroligt og kun tilgængelige for Skælskør Boligselskabs administrerende medarbejdere.

Vi kan dog ikke garantere, at de data, du angiver over internettet, er ubeskyttet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysningerne, du angiver. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Hvordan man kan blokere og slette cookies

I Internet Explorer skal du ind under ’Funktioner’ og ’Internetindstillinger’, vælg fanebladet ’Beskyttelse af private oplysninger’ og klik på ’Avanceret’. Her skal du så vælge at tilsidesætte den automatiske behandling af cookies og blokere for tredjepartsfiler.


I Chrome skal du gå ind under 'Indstillinger', vælg ’Avancerede’ og klik på knappen 'Indstillinger for indhold'. Her kan du vælge at blokere for tredjepartscookies og websidedata.


Den samme mulighed findes i Firefox-browseren under 'Indstillinger' i menuen 'Funktioner'. Hvis du vælger 'Bruge tilpassede indstillinger for historik', kan du markere, at tredjepartscookies ikke skal accepteres.


I Safari-browseren fra Apple findes den pågældende funktion under ’Indstillinger’ og ’Anonymitet’.


Læs mere om cookies

http://minecookies.org


logo_parkvejshuset
logo_parkvejshuset

Skælskør Boligselskab  ·  Rådmandsvej 28  ·  4230 Skælskør  ·  Tlf. 58 19 26 50  ·  Vagt 20 98 32 74  ·  info@skaelskoerbolig.dk  Sådan bruger vi cookies